Bas

Ik ben Bas van Wijk, werkzaam als projectmanager in de IT. Samen met mijn gezin woon ik in het mooie Woerden.

Als kind al had ik gevoel voor verschillende energieën. Helaas was er in die tijd nog weinig bekend over dit soort zaken. Omdat ik niemand in mijn omgeving had die hiermee bekend was, ben ik zelf op zoek gegaan. Na veel lezen, het volgen van workshops en cursussen, viel voor mij alles op zijn plek. Ondertussen ben ik zo’n 15 jaar bezig met diverse vormen van healing en is daar later het mediumschap bijgekomen. Ik heb al vele mensen mogen helpen en daar ben ik elke dag dankbaar voor.

In mijn praktijk geef ik readings, maak contact met overleden dierbaren en bied ik healing aan, effectief voor onder andere mensen met (chronische)pijn-, stressklachten, overspannenheid of burn-out. In 2017 kreeg ik zelf een burn-out, waardoor ik mijn leven opnieuw heb moeten inrichten. Door deze ervaring kan ik mij goed verplaatsen in mensen met deze klachten en kan ik hierover adviseren en een behandeling op maat aanbieden.

Tevens help ik ouders en kinderen in diverse leeftijdscategorieën, waarbij het kind gevoelig is voor energieën van anderen en/of geesten (overledenen) waarneemt. Hierbij geef ik een handreiking hoe ze hiermee beter om kunnen gaan en kom ik eventueel op huisbezoek als het kind overledenen waarneemt in huis en hierdoor bijvoorbeeld slecht slaapt. Schroom niet om contact op te nemen. Ik help u en uw kind graag!

Wil je graag contact om te kijken of ik iets voor je kan betekenen mail me dan op info@healingpraktijkwoerden of bel/whatsapp mij op 06-58939795.

Nog meer weten? Zie mijn interview in In de Buurt Woerden.

Chat openen
1
Vragen? Afspraak maken? Stuur een appje
Welkom! Fijn dat je er bent. Heb je een vraag of wil je graag een healing of reading boeken? Stuur me dan een app of stuur je bericht via het contactformulier dan spreken we elkaar snel!