Blog

Elke tweede zondag in december, op wereldlichtjesdag, komen familie en vrienden samen om de kinderen te herdenken die deze aarde te vroeg hebben verlaten.

Er is geen groter verlies dan dat van een kind. Worldwide Candle Lighting Day biedt steun, begrip, vriendschap en hoop aan degenen die rouwen om het verlies van een leven dat veel te vroeg is geëindigd.

Elk jaar komen honderdduizenden mensen over de hele wereld samen om kaarsen aan te steken. Het aansteken van de kaarsen begint om 19.00 uur lokale tijd. De wereldwijde kaarslichtwake creëert een 24-uurs golf van licht door de tijdzones.

Every second Sunday in December on Worldwide Candle Lighting Day, family and friends gather to remember the children who left this earth too soon.

There is no greater loss than that of a child. Worldwide Candle Lighting Day offers support, understanding, friendship, and hope to those grieving the loss of a life that has ended much too soon.

Each year hundreds of thousands of people around the world gather to light candles. The candle lighting begins at 7 p.m., local time. The worldwide candle lighting vigil creates a 24-hour wave of light through the time zones.

Mijn vakantie ☀️ zit er weer op en ik heb zin om weer readings en healings 🙌 te gaan geven. Hopelijk hebben jullie een fijne vakantie gehad of misschien ga je er juist nu even lekker tussenuit.

De eerste spirituele beurs 🔮waar ik aanwezig zal zijn in Maarssen staat gepland op zondag 11 september. Het kriebelt om weer een stem te mogen zijn voor jullie overleden dierbaren 💫

Verder voel ik al enige tijd de drang om meer zichtbaar te zijn op mijn socials (#uitjecomfortzone😉) en dingen die mij bezig houden met jullie te delen. Ik ben nog zoekende in welke vorm, maar nu de intentie is gezet heb ik er vertrouwen in dat dit vanzelf duidelijk gaat worden.

Dus houdt mijn socials of deze blog in de gaten 😉

Heb je interesse in een reading of healing? Er zijn nog een paar plekjes vrij in september.

Fijne week!

We hadden een afspraak staan om half vijf mijn cliënt en ik. Ze wilde heel graag voordat ze op vakantie ging een healing ontvangen, ze had last had van haar rug en niets had nog geholpen.

Inmiddels is het half vijf geweest en de cliënt is er nog niet. Ik bel haar, geen reactie. Er zal toch niets gebeurd zijn? Vijf uur nog maar eens gebeld, geen gehoor. Dan maar een Whatsapp. Moest ik me zorgen maken? Nee, zo voelde het niet.

Ik liet het los en ging naar huis, maar toch bleef het knagen, want iets in mij zei dat ze het zo nodig had. Zes uur mijn telefoon gaat en ik neem op. De reden laat ik even achterwege, maar ik geef aan dat ik graag in de avond nog even naar haar toe kom om thuis de healing te geven. Ik bleef namelijk maar voelen dat er iets is waarvoor ik erheen “moet”.

Half acht spreken we af en ik gaf deze mevrouw zoals afgesproken de healing. Ik voelde het lichaam reageren op de energie en ook fysiek gebeurde er zaken waardoor ze dit zelf ook opmerkte (Dit is niet nodig, maar wel fijn 😊). Ik voel de energie van de behandeling stoppen en tegelijkertijd komt er een vrouw bij mij staan. Ze zegt dat ze de moeder is van de cliënt.  Ja jeetje dacht ik, ik ben hier voor een healing en ze heeft niet gevraagd om een reading en wist ook niet of ze hier wel voor open stond… Toch maar voorzichtig polsen…

Haar moeder wilde heel graag iets kwijt aan haar en bij mij viel het kwartje waarom ik hier was. Ik was hier voor de healing van meerdere zaken en mocht deze twee mensen weer even herenigen. Dankbaar reed ik naar huis en was blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd vandaag. Dat de spirituele wereld mij had kunnen overtuigen dat het vandaag “moest” gebeuren. 

De mevrouw stuurde mij vandaag een berichtje. Ze was onderweg naar haar vakantieadres. Haar rug was nog niet over, maar de pijn was zoveel minder.  En al is haar moeder er niet meer fysiek, ze maakt nog steeds onderdeel uit van haar leven en dat kwam deze moeder met alle liefde vertellen.

Chat openen
1
Vragen? Afspraak maken? Stuur een appje
Welkom! Fijn dat je er bent. Heb je een vraag of wil je graag een healing of reading boeken? Stuur me dan een app of stuur je bericht via het contactformulier dan spreken we elkaar snel!