Ervaringen

Tijdens een huiskameravond met Bas werd mijn eerdere ervaring tijdens een sessie op een spirituele beurs nogmaals bevestigd; “Klasse!”.

Ik ben best wat gewend, maar toch viel ik weer van de ene verbazing in de andere . De boodschappen welke ik kreeg via Bas van een overleden dierbare maakte mij erg blij en vol verwondering.

De dingen vielen na zoveel jaar alsnog op zijn plek. Iets waar ik altijd nog op hoopte gebeurde hierdoor. Kortom, ik kan Bas alleen maar zeer van harte aanbevelen!
Anke Korsten
Woerden
Het was een fijn bezoek. Ik vond het enorm spannend om naar je toe te gaan. Je stelde me enorm op m’n gemak, legde me alles heel rustig uit zodat ik wist wat ik kon verwachten. Ik had grootse verwachtingen, hoop vooral. Je wist behalve mijn naam, niets van mij. Je stelde me heel erg op mijn gemak.

Niet alleen omdat ik antwoord kreeg op mijn vragen, maar zeker ook vanwege de onverwachte gebeurtenissen. Het was een avond vol liefde en verrassingen.

Ik ben je onwijs dankbaar voor jouw energie en alles wat de reading mij heeft gebracht.
David Butzelaar
Zeist
Ik ben enorm dankbaar voor de informatie die je me hebt doorgegeven.
Ik voelde me prettig en wilde dat ik het eerder had gedaan.
Het heeft me kracht, steun en houvast gegeven. Ik kom zeker nog een keer bij je langs.
Iris
Woerden
Mijn ervaring was mij zeer dierbaar. Na het plotseling overlijden van een zeer dierbare vriend heb ik contact gezocht met Bas. Bas heeft mij daarbij zeer goed geholpen en heb ik het eindelijk een plekje kunnen geven.
Ik gun iedereen deze ervaring. Mijn dank is groot.
Elly
Mijdrecht
Ik heb mijn reading ervaren als een opluchting en een duidelijk beeld gekregen van het leven hierna. Ben altijd bang geweest voor de dood, maar wetende dat je niet echt meer bestaat en eventueel je dierbaren kan bereiken vind ik een troost.

Ook zijn mijn ogen geopend door slecht te denken over iemand en dat niet is. En iemand die op een voetstuk er opeens vanaf is. Ook vond ik troost terwijl ik verdriet had. Wil zeker nog eens terug voor meer nieuws uit het hiernamaals.

Kortom het was fantastisch!
Elly S.
Woerden
Ik ben bij Bas geweest op een beurs en het was een fantastische ervaring. Ik had dit nooit eerder meegemaakt, iemand die energieën leest 🙏🏼. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Bas.

Bas is erg rustig en zag echt alles wat er op dat moment speelde in mijn leven! Hij heeft mij raad gegeven hoe ik zou om kunnen gaan met de situaties die er speelden. Hij voelde precies om zie het ging en kon specifieke dingen noemen over deze personen.👌🏼

Ik zou graag in de toekomst weer eens een reading bij je doen!

Ik vind je geweldig!
Julia
Utrecht
Onlangs is Bas een huiskamerreading komen doen bij mij thuis voor 10 vriendinnen/kennissen. Het was een bijzondere avond, met een lach en een traan.

Bizar hoe het toch kan wat Bas doorkrijgt, ziet en voelt…
Bas wist nl. ieder persoon te raken dmv contact met een naaste overledene en/of te helpen met keuze’s.
Details die hij niet kan weten legt Bas op tafel. Bas is een fijne persoonlijkheid, die vrij nuchter lijkt over zijn bijzondere gave. Hij doet er niet zweverig over en neemt zijn gave zeer serieus, daarbij nam hij ruim de tijd voor iedereen.

Prachtige ervaring!
Belinda van Renswoude-van den Ham
Woerden
Bas is een aardige, fijne en eerlijke man waarbij je je meteen op je gemak voelt. Hij is erg goed in zijn werk en gaat je zeker verder brengen. Een aanrader!
Arjan Brundel
Woerden
Enorm indrukwekkend en ontzettend waardevol, zo heb ik mijn reading bij Bas ervaren.
Ik had nog nooit eerder zoiets gedaan en vond het best spannend, maar Bas stelde me erg op mijn gemak en legde goed uit hoe het in zijn werk gaat.

Hij is aardig, geïnteresseerd en oprecht.

Mijn moeder is 20 jaar geleden overleden en ik hoopte enorm dat zij er bij zou zijn. En dat was gelijk het geval, het was erg ontroerend. De dingen die ze via Bas zei waren zo treffend… als ik al sceptisch geweest was, dan was dat als sneeuw voor de zon verdwenen.

Ik heb hele nuttige inzichten en adviezen gekregen, en ik vind het een heel fijn idee dat mijn moeder op een bepaalde manier nog bij mij is, die overtuiging geeft me rust.
Bas nam ook na de reading rustig de tijd om nog even na te praten.
Ik gun iedereen zo’n ervaring!
Merel Kessels
Woerden
De reading met Bas was een hele fijne ervaring . Het voelde fijn om mijn zintuigen verder te ontwikkelen en te groeien in mijn bewustzijn.
Mijn scepticisme over de andere sferen heb ik kunnen bijstellen, daar voel ik mij heel comfortabel bij. Dank je Bas voor de mooie leerzame sessie over mezelf en mijn dierbaren.
Yvonne Hoogendijk-Ramerman
Woerden
Ik heb al twee sessies gehad met Bas, en er zullen er meer volgen. Voorafgaand aan mijn eerste sessie was ik – zoals ik ben – sceptisch, maar na mijn eerste healing-sessie ben ik volledig om.

Bas geeft je een comfortabel gevoel, luistert goed naar je en geeft goede tips. Dankzij de sessies heb ik veel minder last van nachtelijke hitte aanvallen, geen last meer van mijn onderrug en stroomt de energie beter door mijn lichaam. Zeker een aanrader! 
Nicky Wiegmans
Woerden
Ik heb een online sessie gehad met Bas. Bas is een bijzonder fijn mens om contact mee te hebben. Hij luistert op vele niveaus en geeft open en eerlijk zijn ervaring terug. 

Hij heeft mij zowel nieuwe inzichten als bevestigingen gegeven. Hierdoor kan ik op een aantal punten verder ontwikkelen en op een aantal punten heb ik rust en vertrouwen gekregen.


Ik ben Bas dankbaar dat ik heb mogen delen in zijn talenten.
Ik maak zeker een nieuwe afspraak om Bas over een tijdje nog een keer te ontmoeten. 
Judith Pietersen
Alphen a/d Rijn
Ontroerend, verbazingwekkend, herkenbaar en prachtig mooi. Deze woorden tekenen mijn ervaring met het mediumschap van Bas. Wow, wat een bijzondere ervaring, zo ontzettend indrukwekkend. 
 
Zonder enige verwachting ging ik het gesprek in. Totaal blanco om vol de ervaring in te gaan. Stiekem hoopte ik wel dat mijn lieve Opa “voorbij” zou komen maar ik verwachtte van niet. En wat bleek? Hij was de eerste persoon die bij Bas “binnenkwam”. De tranen van verbazing en ontroering liepen over mijn wangen. Bizar hoe gedetailleerd hij mijn overleden Opa omschreef, maar ook de andere personen die in het gesprek aan bod kwamen. Dit is zo écht want hoe kan Bas anders zo tot in detail over gebeurtenissen uit mijn leven vertellen? En dat ook nog eens online!
 
Ook de manier waarop Bas je benadert, wat een enorm lieve en rustige vakman! Hij heeft mij écht verder gebracht in mijn ontdekkingsreis naar mijzelf. Ik kijk uit naar de volgende reading!
Jessica de Rijk
Bodegraven
Ik heb van Bas een online reading mogen ontvangen en wauw, wat was dat bijzonder. Bas zorgde ervoor ik mij direct op mijn gemak voelde (ik vond het best spannend). Hij had direct contact met mijn onlangs overleden moeder en wist dingen te vertellen die zo raak waren, dat het mij diep ontroerde.

Het is voor mij goud waard dat ik met dank aan Bas nu weer dat mijn moeder bij me is en dat ik contact met haar kan maken. En dat ik dit schrijf is extra bijzonder omdat ik tot voor het overlijden van mijn moeder niet wist of ik hierin geloofde. De nuchtere west-friese in mij vind daar iets van haha. Maar door Bas weet ik dat het niet eng is, of gek, maar juist heel mooi en waardevol. Ik ben hem ontzettend dankbaar!
Linda de Groot
VITmom.nl
Ik heb onlangs bij Bas een reiki behandeling ondergaan, ik vond het super fijn! De dagen voor de behandeling voelde ik een continue onrust, zowel in mijn lichaam als hoofd. Na de behandeling voelde ik mezelf weer helemaal opgeladen en rustig, zelfs de druk op m’n voorhoofd had ik geen last meer van. Enkele dagen na de behandeling was de zeurderige rugpijn waar ik al weken last van had verdwenen. Ik had vooraf Bas daarover niet ingelicht, maar het was het eerste wat hij opmerkte toen de behandeling klaar was. Wonderlijk vind ik dat!
Christa Takens
LEEF! van top tot teen, Bodegraven
Mijn ervaring met een Reikibehandeling van Bas.
Doordat ik enkele heftige emotionele dingen vlak achter elkaar heb meegemaakt zat ik erg slecht in mijn energie.
Ik was erg gespannen, sliep slecht en door mijn hoofd spookte continue gedachten die te maken hadden met angst en onzekerheid.
Bas heeft mij enkele Reiki behandelingen gegeven om te kijken of ik daarmee wat meer rust zou kunnen krijgen. Het was vooral het vertrouwen dat Bas mij gaf en de rust die hij zelf uitstraalt, waardoor ik me heel goed tijdens de behandeling kon ontspannen en mijn hoofd stiller werd.
Ook kwamen er emoties los, de tranen stroomden en ook dat mocht er helemaal zijn. Bas is zeer heldervoelend en hij weet goed aan te geven waar er blokkades zitten in het lichaam, dat klopte in mijn geval precies en ik was daar erg van onder de indruk.
Ik ben heel blij met de manier waarop Bas mij geholpen heeft om weer stabieler en rustiger te worden en ik heb zijn behandelingen als heel prettig en helend ervaren.
Mirie
Alphen aan den Rijn
Bij onze zoon openbaarde zich in groep 3 al signalen van dyslexie. Pas op zijn 14e is vastgesteld dat hij ernstig dyslectisch is. Aan lezen had hij inmiddels een enorme hekel. Toetsen en proefwerken op school leveren ondanks dat hij de leerstof goed kent, dramatische cijfers op.
Een 5 is voor hem al een reden voor een feest. Na een behandeling met Reconnective Healing stegen zijn cijfers diezelfde week naar gemiddeld een 7 of 8 met een enkele uitschieter naar een 9. Zijn antwoorden werden samenhangender
en als klapper op de vuurpijl heeft hij voor het eerst een boek met plezier uitgelezen. Ook het voorlezen gaat stukken beter. Ongelofelijk!
Karin Aartman
Bodegraven
Bas was zo vriendelijk om ons alle drie, mij, mijn zoon en dochter, resp 18 en 13 jaar, na elkaar een reconnective healing gegeven. 
Voor mij was dit de tweede keer, voor de kinderen was het nieuw.  We voelden ons gelijk op ons gemak bij Bas.

Hij is geen zweverig type, gewoon een nuchtere, aardige vent. Wat ik dit keer tijdens de healing ervaarde was dat ik een paar keer in een soort “diepere laag” terecht kwam.Daarna voelde ik mij opvallend helder (dit had ik de 1e keer ook).  De 1e dagen stond ik echt te stuiteren, de energie vloog door me heen. Verder heb ik het idee dat ik meer overzicht heb, normaal sta ik bekend als een warhoofd en een chaoot. Op een of andere manier kan ik de dingen beter combineren en koppelen, voel me een schakel in het geheel. Mijn hoofd is rustiger en daardoor heb ik het gevoel dat ik het minder druk heb. Er zullen mensen zijn die de reconnective als “zweverig” betitelen, maar mijn ervaring is dat het mij juist met beide benen op de grond heeft gezet!! Toen ik de kinderen vroeg of ze verschil hadden gevoeld na de reconnective healing konden ze dat zelf niet echt zeggen, wel vond mijn zoon het erg lekker en wilde hij het nog wel een keer ervaren. Wat ik zelf zie, is dat mijn dochter meer haar plek aan ´t innemen is, dat is een goede ontwikkeling, want ze is iemand die zich altijd veel te veel schikt. Wat mijn zoon betreft: hij krijgt bijles in wiskunde, omdat dat niet zijn sterke kant is, toevallig had hij die week een tentamen voor wiskunde en bij het leren snapte hij het ineens (het cijfer heeft hij nog niet terug). Nu weet ik niet of dit ook door de reconnective healing komt, maar het is wel toevallig dat het kwartje de dag erna ineens is gevallen. Ook vind ik dat hij toegankelijker is geworden. We vonden het alle drie een fijne ervaring.
Heidi
Nieuwkoop
Na het lezen van het boek “Reconnection” door dr. Eric Pearl werd ik door een collega getipt voor een behandeling bij Bas.
In eerste instantie wilde ik voor mijzelf een afspraak maken, maar op het laatste moment deed ik dit voor mijn 8-jarige zoon, die herstellende was van Pfeiffer en ook behoorlijk last had van emotionele buien.

Er was al direct een klik tussen Bas en mijn zoon. Bas legde uit wat hij ging doen en mijn zoon ging zonder pardon of enige schroom mee voor de behandeling. Bij terugkomst zag ik dat mijn zoon weer een gezonde kleur had op zijn gezicht en bovendien keek hij veel helderder uit zijn ogen. Bas raadde mij aan om zelf ook te komen i.v.m. het effect wat dit indirect ook op mijn zoon zou hebben.
Een week later lag ikzelf op de tafel en bemerkte al direct bij het gaan liggen, dat er al iets in c.q. met mij gebeurde (ik ben enigszins sensitief).
Toen Bas de behandeling startte, voelde ik afwisselend bij m’n hoofd, buik en voeten een behoorlijke warmte sensatie. In mijn buik was dit precies in het gebied waar ik vorig jaar was geopereerd. Na de behandeling voelde ik mij enigszins draaierig en was behoorlijk aan het gapen. De weken erna zijn we allebei, maar inmiddels ook mijn dochter van 12, nog een keer geweest. Mijn zoon zit weer behoorlijk goed in z’n vel, slaapt beter, is minder emotioneel, is fysiek veel fitter en mag voor de na-controle van de Pfeiffer bij de homeopathisch huisarts een half jaar wegblijven! En ikzelf? Ook ik voel me rustiger en geniet meer van de dingen om mij heen!
Dank je wel Bas!
Carola
Nieuwkoop

Zodra Bas begon met de healing voelde ik een warm, rustgevend gevoel. Vrij snel merkte ik dat mijn lichaam reageerde op de healing, er gingen rillingen door mijn lichaam en mijn vingers kon ik niet stilhouden. Het leek alsof ik zweefde en door mijn hoofd schoten herinneringen en beelden. Na de healing voelde ik me heel prettig en rustig. Een bijzondere ervaring! Nu weken later lijkt het of ik mijn innerlijke rust (gedeeltelijk) teruggevonden heb.
Elaine
Bodegraven

Al enige tijd lang kreeg ik om de +/- 2 maanden een ontsteking in de pols.  Bas was op een dag bij mij op de koffie en bood mij een behandeling aan. Ik dacht ach, baat het niet, dan schaadt het niet. De dag na de behandeling was de ontsteking zo goed als genezen en nu na 6 maanden is de ontsteking nog steeds niet terug gekomen.
Dhr. van Hout
Bodegraven

Chat openen
1
Vragen? Afspraak maken? Stuur een appje
Welkom! Fijn dat je er bent. Heb je een vraag of wil je graag een healing of reading boeken? Stuur me dan een app of stuur je bericht via het contactformulier dan spreken we elkaar snel!