Huiskamer reading

Wat houdt een huiskameravond precies in? Bij een huiskameravond komen wij (Danielle en Bas) naar jou toe. Tijdens deze bijzondere avond maken wij contact met de spirituele wereld en geven wij boodschappen van overleden dierbaren door. Wij geven ze een stem zodat ze kunnen laten weten dat ze nog steeds bij ons leven betrokken zijn.

Een huiskameravond kan inzicht en troost bieden. In jouw woonkamer geven wij een reading aan jou en jouw vrienden, vriendinnen, familie, kennissen etc. De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 personen en iedereen zal een reading ontvangen van ongeveer 15 minuten.

De sfeer bij een huiskameravond is ontspannen en ongedwongen. In principe werken wij niet met foto’s of voorwerpen, maar maken direct contact.

Heeft u nog vragen of wilt u een avond boeken neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bel/whatsapp 06-58939795

Voor de kosten verwijs ik u graag naar de tarieven pagina

Chat openen
1
Vragen? Afspraak maken? Stuur een appje
Welkom! Fijn dat je er bent. Heb je een vraag of wil je graag een healing of reading boeken? Stuur me dan een app of stuur je bericht via het contactformulier dan spreken we elkaar snel!