Huiskameravond

Wat houdt een huiskameravond precies in? Bij een huiskameravond kom ik naar jou toe. Tijdens deze bijzondere avond maak ik contact met de spirituele wereld en geef boodschappen van overleden dierbaren door. Ik mag ze een stem geven zodat ze kunnen laten weten dat ze nog steeds bij ons leven betrokken zijn.

Een huiskameravond kan inzicht en troost bieden. In jouw woonkamer geef ik een reading aan jou en jouw vrienden, vriendinnen, familie, kennissen etc. De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 personen en iedereen zal een reading ontvangen van ongeveer 10 – 15 minuten.

De sfeer bij een huiskameravond is ontspannen en ongedwongen. In principe werk ik niet met foto’s of voorwerpen, maar maak direct contact.

Heeft u nog vragen of wilt u een avond boeken neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bel/whatsapp 06-58939795

Voor de kosten verwijs ik u graag naar de tarieven pagina

Ervaringen

Tijdens een huiskameravond met Bas werd mijn eerdere ervaring tijdens een sessie op een spirituele beurs nogmaals bevestigd; “Klasse!”.

Ik ben best wat gewend, maar toch weer van de ene verbazing in de andere . De boodschappen welke ik kreeg via Bas van een overleden dierbare maakte mij erg blij en vol verwondering.

aDe dingen vielen na zoveel jaar alsnog op zijn plek. Iets waar ik altijd nog op hoopte gebeurde hierdoor. Kortom, ik kan Bas alleen maar zeer van harte aanbevelen!
Anke Korsten
Woerden
Onlangs is Bas een huiskamerreading komen doen bij mij thuis voor 10 vriendinnen/kennissen. Het was een bijzondere avond, met een lach en een traan.

Bizar hoe het toch kan wat Bas doorkrijgt, ziet en voelt…
Bas wist nl. ieder persoon te raken dmv contact met een naaste overledene en/of te helpen met keuze’s.
Details die hij niet kan weten legt Bas op tafel. Bas is een fijne persoonlijkheid, die vrij nuchter lijkt over zijn bijzondere gave. Hij doet er niet zweverig over en neemt zijn gave zeer serieus, daarbij nam hij ruim de tijd voor iedereen.

Prachtige ervaring!
Belinda van Renswoude-van den Ham
Woerden
Chat openen
1
Vragen? Afspraak maken? Stuur een appje
Welkom! Fijn dat je er bent. Heb je een vraag of wil je graag een healing of reading boeken? Stuur me dan een app of stuur je bericht via het contactformulier dan spreken we elkaar snel!