Quantum touch

Wat is Quantum-Touch?

Quantum-Touch® is een revolutionaire methode in de kunst van energetische genezing. Door de speciale technieken van ademhaling en lichaamsbewustzijns technieken brengt de behandelaar zijn/haar eigen energie niveau en het energieniveau van de cliënt op een zó hoog niveau dat slechts door een lichte aanrakingen botten spontaan terug op hun plaats glijden, in hun oorspronkelijk bedoelde stand.

Het toepassen van deze methode zorgt ervoor dat pijn vermindert, ontstekingen gereduceerd worden en energie beter door gaat stromen, zodat het skeletsysteem zichzelf weer kan uitlijnen. Van DNA tot botten, alle cellen en alle systemen beantwoorden deze trilling die opgewekt wordt door het concentreren op de ademhaling. Het zorgt ervoor dat de natuurlijke zelfgenezingskracht aangesproken én versterkt wordt bij de client, waardoor de cliënt feitelijk zichzelf gaat genezen. De beste healer is de client zelf!

Een Quantum-Touch® behandeling voor pijn en ontstekingen leidt vaak met één tot enkele behandelingen tot een succesvol resultaat. Voor alle mensen die lijden aan nek-, rug- en andere pijnen is Quantum-Touch® één van de meest veilige, snelle en effectieve behandelingen die tot heden is ontdekt.

Vele kinesiologen, fysiotherapeuten, Reikimasters, huidtherapeuten, natuurgenezers, leerkrachten, alle medisch geschoolde therapeuten, verplegend personeel, chiropractoren, manueel therapeuten, ostheopathen, acupuncturisten, healers, Qi Gong en Tai Chi masters combineren deze prachtige energetische toepassingen met hun eigen technieken en behalen met deze behandelmethode spectaculaire resultaten op zeer korte termijn.

Voor meer informatie, verhalen van genezingen en andere gegevens kunt u ook kijken op www.quantumtouch.com en www.youtube.com

Quantum touch is geen vervanging van de medische geneeskunde, maar een aanvulling. Bezoek altijd u huisarts als u klachten heeft.

Afspraak maken?

Is je interesse gewekt, neem dan contact met mij op via email info@healingpraktijkwoerden.nl of bel/whatsapp 06-58939795.

Voor de kosten verwijs ik je graag naar de tarieven pagina.

Chat openen
1
Vragen? Afspraak maken? Stuur een appje
Welkom! Fijn dat je er bent. Heb je een vraag of wil je graag een healing of reading boeken? Stuur me dan een app of stuur je bericht via het contactformulier dan spreken we elkaar snel!