Reading

Leuk dat je geïnteresseerd bent om een reading van mij te ontvangen.

Na diverse jaren opleidingen en workshops te hebben gevolgd bij gerenommeerde mediums geef ik nu ook readings in mijn praktijk.

Dit betekent niet dat ik nu ben uitgeleerd, integendeel! Nog steeds train ik mijn mediumschap door jaarlijks een opleiding en workshops te volgen.

Wat kan een medium voor je betekenen?

Twee dingen: Wat ik kan doen is contact maken met overleden dierbaren. Wanneer we overlijden, sterft ons lichaam, maar onze ziel, de essentie, leeft voort in een andere wereld. Het verschil tussen onze wereld en de spirituele wereld is dat de energie aan de andere kant ‘hoger’ is. Zo hoog dat we die wereld niet kunnen zien. Maar daarom zijn onze dierbaren er nog wel! En dat willen ze graag laten weten. Al is het maar om de achterblijvers gerust te stellen.

Ook kan ik vragen beantwoorden die over jou en jouw leven gaan. Bijvoorbeeld over je werk, relatie of wat er nu nog speelt in jou leven uit het verleden. Om inzicht te krijgen welke zaken je nu nog beïnvloeden.

Hoe gaat een reading in zijn werk?

Eerst geef ik een korte uitleg en hierna maak ik contact met de spirituele wereld. Het contact met een overledene zijn 3 partijen voor nodig. De overledene geeft informatie door die ik (het medium) ontvang en goed moet doorgeven en jij, als cliënt, geeft aan of je de informatie wel of niet herkent.

Een (online) reading zal ongeveer 45 – 60 minuten duren.

Voorwerpen of foto’s meenemen mag, maar ik heb ze niet nodig.
Natuurlijk is een reading spannend. Maar het is belangrijk om er toch zo positief en zo open-minded mogelijk in te gaan.

Waarom een reading?

  • Als je graag contact wilt met jouw overleden dierbare
  • Als bewijs van leven na de dood
  • Als hulp in het rouw proces
  • Als je nieuwsgierig bent

Hoe werkt een medium?

Een medium werkt met ‘energie’. Alles om ons heen, zoals mensen en voorwerpen is uit trillende deeltjes opgebouwd; deze deeltjes, kun je zien. Andere zaken, zoals emoties, sfeer, een aura-veld en overleden dierbaren, kun je niet zien, maar wel voelen. Dit doe je met je intuïtie, bijvoorbeeld als het gaat om het voelen van de sfeer op een bepaalde plek of een voorgevoel dat je hebt.

Praten met overledenen?

Wat ik doe is het volgende: Ik stel me open voor het contact en daarna krijg ik informatie binnen. Dat kunnen herinneringen zijn uit het leven van de overledene, emoties, de manier van overlijden, het karakter tot zijn of haar werk, etc. Het zijn vaak korte stukken informatie, alsof het gaat om een slechte telefoonlijn. Maar een goed getraind medium voelt de overledene genoeg aan om de informatie goed te vertalen naar onze wereld. En: hij of zij levert hiervan ook goede bewijzen. Het doel van mediumschap is dat de cliënt overtuigd raakt door de bewijzen en het gevoel krijgt: ja, dit is (bijvoorbeeld) mijn vader! En zodra dat gevoel ontstaat, gaat de energie van de ontvanger omhoog en verloopt het contact ook soepeler. Het beginstuk is dus altijd het moeilijkst, voor alle partijen. Maar als het contact eenmaal is gelegd, is het een hele fijne ervaring.

Afspraak maken voor een reading?

Is je interesse gewekt, neem dan contact met mij op via email info@healingpraktijkwoerden.nl of bel/whatsapp 06-58939795.

Voor de kosten verwijs ik je graag naar de tarieven pagina.

Graag wil ik nog aangeven dat ik geen garanties kan geven over wie er door komt.

Graag alleen je voornaam vermelden en dat je een reading wilt ontvangen.

Chat openen
1
Vragen? Afspraak maken? Stuur een appje
Welkom! Fijn dat je er bent. Heb je een vraag of wil je graag een healing of reading boeken? Stuur me dan een app of stuur je bericht via het contactformulier dan spreken we elkaar snel!