Reconnective healing

Hoe is reconnective healing ontstaan?

Reconnective healing werd in 1993 door dr. Eric Pearl ontdekt toen hij in Los Angeles werkte als chiropractor. Na 10 jaar voelde hij zich verplicht deze vorm van healing te gaan onderwijzen en werkt hij samen met gerenommeerde wetenschappers om deze vorm van healing te laten onderzoeken. Sindsdien leidt Eric Pearl mensen over de gehele wereld op tot behandelaar. Ook ik ben door Eric opgeleid.

De topmedia is hem gaan volgens, waaronder The Dr Oz Show, The New York Times en CNN. Zijn boek, “Reconnective Healing: Heal Anderen, Heal Jezelf”, is een internationale bestseller die in 40 talen verschenen is. Deepak Chopra en Wayne Dyer spreken met lof over Eric Pearl.

Wat is een reconnective healing?

Waar reiki en quantum touch werken met energie en licht, werkt reconnective healing met energie, licht en informatie.

Bij reconnective healing draait het niet alleen om healing van fysieke klachten. Het werkt niet alleen op het lichaam, maar ook op emoties en op je denken.

axiatonale lijnen
axiatonale lijnen

Wat kan reconnective healing voor mij betekenen?

Er zijn verschillende redenen waarom een reconnective healing echt iets voor jou is:

 • Zodra je merkt dat je uit balans bent
 • Last hebt van onverklaarbare klachten
 • Je energiepeil laag is of bijv. last hebt van stress- en spanningsklachten
 • In of tegen een burn-out zit
 • Klachten die aanhouden nadat u corona heeft gehad
 • Ondersteuning na een operatie
 • Chronische pijn
 • Als je een stap willen maken in je eigen ontwikkelingsproces
 • Wanneer oude patronen niet meer werken
 • Bij confrontatie met een ziekte of verlies van dierbare

Ook zijn er zeer goede resultaten bij kinderen met ADD / ADHD en kinderen met leerproblemen.

Veel cliënten ervaren een zekere healing als onderdeel van het proces. Zij spreken over:

 • Een diep gevoel van thuiskomen
 • Los kunnen laten van oude emoties
 • Meer in het hier en nu leven
 • Meer ervaringen van synchroniciteit
 • Aanzienlijke vermindering of weg zijn van lichamelijke (pijn) klachten

De reconnective healing behandeling.

Alle behandelingen zijn op afspraak.  De eerste intake, behandeling en nagesprek nemen ongeveer 75 – 90 minuten in beslag. Eventuele vervolg afspraken duren 45 – 60 minuten. U ligt tijdens deze behandeling gekleed op een tafel en wordt niet fysiek aangeraakt. Ik ben met mijn handen in de ruimte om je heen. Door de onbewuste reactie van jouw lichaam zoals bijvoorbeeld oogbewegingen, spierbewegingen, andere ademhaling, slikken, huidverkleuringen, schokjes, enz. weet ik waar ik moet zijn.

Jij kan ook ervaren dat er “iets” gebeurt. Je kunt dit opmerken met je innerlijke zintuigen van zien, voelen, tasten, ruiken, luisteren en bewustzijn. Sommigen merken dat er trillingen door hen heen gaan; beleven van warmte of kou; het zien van kleuren of beelden; het horen van een geluid of ruiken van een geur.

Reconnective healing is geen vervanging van de medische geneeskunde, maar een aanvulling. Bezoek altijd u huisarts als u klachten heeft.

Wetenschappelijk onderzoek.

De nieuwe wetenschap zet ons aan het denken om de traditionele begrippen van gezondheid en healing te wijzigen. De laatste tijd zijn er wetenschappelijke experimenten, die het kwalitatieve effect van energie, licht en informatie op de mens zichtbaar maken. Het zijn de bekende wetenschappers als William Tiller, PhD, Gary Schwartz PhD, en Konstantin Korotkov, phD die onderzoeken hebben gedaan naar de Reconnective Healing frequenties. De prachtige resultaten van deze onderzoeken trekken andere wetenschappers aan.

Wil je meer weten?

Als je meer wilt weten over reconnective healing verwijs ik je graag naar het boek van dr. Eric Pearl De reconnectie; heel anderen, heel jezelf (ISBN 978-90-75636-61-1). Hierin wordt niet alleen beschreven wat dr. Eric Pearl ontdekte, maar ook dat reconnective healing een nieuwe frequentie van genezing is en werkt op DNA-niveau.

Op mijn download pagina staan diverse artikelen over reconnective healing.

Afspraak voor een healing maken?

Is je interesse gewekt, neem dan contact met mij op via email info@healingpraktijkwoerden.nl of bel/whatsapp 06-58939795.

Voor de kosten verwijs ik je graag naar de tarieven pagina.

Chat openen
1
Vragen? Afspraak maken? Stuur een appje
Welkom! Fijn dat je er bent. Heb je een vraag of wil je graag een healing of reading boeken? Stuur me dan een app of stuur je bericht via het contactformulier dan spreken we elkaar snel!